1

2

Tuoteominaisuudet

KOTIMAINEN INNOVAATIO JA VALMISTUS

RauCell Levylämmönsiirrin on materiaaleiltaan, työltään ja innovatiiviselta ratkaisultaan (suomal. patentti NO79409) täysin suomalainen tuote. Asiakastoimituksia vuodesta 1994.

TEHOKAS JA PIENI, LUJA

Lämmönsiirrinlevyissä ei ole lämmönsiirtopinta-alaa ja virtausta pienentäviä virtausaukkoja. Levyt on hitsattu reunoistaan yhtenäiseksi ja lujaksi vaipaksi.

RAKENNE KOKONAAN HAPONKESTÄVÄÄ TERÄSTÄ, AISI 316L

Lämmönsiirtimen ensiö, toisio ja pinnat ovat materiaaleiltaan AISI 316L. Haponkestävä teräs on erinomainen yleisrakennemateriaali. Levyvälit ovat puhtaita eikä niissä ole vieraita väliaineisiin liukenevia myrkyllisiä metalleja.

EDULLINEN JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

Lämmönsiirtimen rakenne ei sisällä juotoksia ja myrkyllisiä aineita kuten kuparia. Se soveltuu erinomaisesti elintarviketeollisuuteen ja kemianteollisuuteen. Myös hygieniatiloihin.

RAKENTEESSA EI OLE JUOTOKSIA TAI TIIVISTEITÄ

Lämmönsiirtimet ovat kaikilta osin kokonaan hitsattuja. Niissä ei ole syöpyviä juotoksia eikä vuotavia reuna- ja aukkotiivisteitä. Ei myöskään muita tiivisteitä.

YHDEKOOT VALITTAVISSA, HUUHTELU- JA PESUYHTEET VALMIINA

Valittavissa olevat yhdekoot ovat R1/2″, R3/4″, R1″, DN40, DN50, DN65, DN80 ja DN100. Pesua ja huuhtelua tai tyhjennystä vaativat piirit voidaan varustaa ylimääräisillä yhteillä.

LAAJA KÄYTTÖSOVELLUSALUE

Vesi, vesiliuokset, höyry, höngät, öljyt, hydrauliikkaöljyt, kuumaöljyt, kylmäöljyt, polttoöljyt, kemikaalit, nesteet, kaasut ja ilma.

Noudatamme EU Painelaitedirektiiviä 97/23/EU.
Sallitut käyttöpaineet nollasta 60 bar:iin.
Sallitut käyttölämpötilat, käyttösovelluksesta riippuen, pakkasesta satoihin Celsius asteisiin.

Yhteystiedot

Raucell Oy

Tehdaskylänkatu 11 B
11710 Riihimäki

Myynti 044 742 7035
Vaihde 019 739 554
Email: sales[at]vahterus.com
www.raucell.fi

Patentit

Keksinnön kohteena on paineastioiden, soveltuvimmin levytyyppisten lämmönsiirrinten päädyn rakenne, sisäisen paineen ja lämpötilan vaihteluiden aiheuttamien liikemuutosten ja värähtelyiden vaikutusten vähentämiseksi. Olennaista keksinnössä on, että pääty rakentuu lämmönsiirrinlevystä 1 ja päätyosasta 3 siten, etä päätyosa 3 on hitsaamalla yhdistetty lämmönsiirrinpaketin 8 ulkopinnan vaippaan, muodostaen lämmönsiirtimen päätyyn suljetun kammion 5, johon kammioon 5 tuodaan ja/tai synnytetään ulkoista painetasoa korkeampi paine 7, joka lämmönsiirrinlevyn 1 välityksellä ottaa vastaan ja vaimentaa lämmönsiirtimen väliainepiireissä olevaa lämmönsiirrinrakenteelle vahingollista värinää ja paineiskuja.

FI126717 B (2017)

Teknologia
EPO 0903554 B1 (2004)
FI 79409 (1989 Original)
Lisensointi